BUCURĂ-ȚI APROPIAȚII CU MIREASMA LAVANDEI !!!CUMPĂRĂ ACUM CADOUL PERFECT.

Cine suntem?

Lavandia este o mică afacere de familie ce a luat naștere recent în inima Bucurestiului. Sursa de viața a acesteia are însă origini mult mai vechi – o plantatie impresionantă de lavandă pe care o puteți vizita în judetul Vâlcea. Când spunem impresionantă, nu ne referim neapărat la întinderea sa vastă ci la frumusețea pe care o emană și la liniștea pe care o transmite privitorului. Dacă galeria noastră foto nu te-a convins, te invităm să ne vizitezi.
 
Ceea ce ne deosebește de marii producători este faptul că dăruim o fărâmă din sufletele noastre fiecărui produs. Ne ocupăm personal de întregul proces de producție: de la plantarea butașilor, până la aplicarea etichetelor pentru a vă oferi o calitate superioară.
 
Dorința noastră este de a oferi fiecăruia dintre clienții noștrii produse 100% naturale, create prin metode tradiționale. Respectăm natura, iar rezultatul final, produsul, nu poate fi decât unul excelent.

LAVANDIA - ATESTAT DE PRODUCĂTOR

LAVANDIA -ATESTAT DE PRODUCATOR

Filozofia noastră

Suntem întotdeauna prezenți și participăm activ la muncă de teren. Nu ne este teamă să ne murdărim mâinile, așa că ne implicăm în recoltare, sortare, uscare, distilare și, bineînțeles, în ambalare.
 
Ne străduim să respectăm toate principiile legate de protecția mediului, îngrijim fiecare plantă cu drag, iar la final suntem răsplătiți cu roade pe măsura eforturilor noastre.
 
Alegem întotdeauna materiale de cea mai bună calitate, pentru a menține proprietățile fiecărui produs la cote maxime.
 
Pentru că noi apreciem calitatea și iubim natura, ne adresăm oamenilor care simt la fel ca noi.

Certificări

Lavandia cultivă și produce în conformitate cu Legislația Română și Europeană în vigoare pentru cultivarea și producția de lavandă ecologică, deținând în acest sens certificări emise de  organismele autorizate la nivel național și internațional.
BUCURĂ-ȚI APROPIAȚII CU MIREASMA LAVANDEI !!!CUMPĂRĂ ACUM CADOUL PERFECT.