BUCURĂ-ȚI APROPIAȚII CU MIREASMA LAVANDEI !!!CUMPĂRĂ ACUM CADOUL PERFECT.

Cum plasez comanda?

Produsele dorite vor fi selectate in urma vizualizarii paginii de detaliu corespondenta fiecaruia. Dupa alegerea marimii si a culorii dorite, produsul poate fi adaugat in cos prin apasarea butonului “Adauga in cos”.

Dupa adaugarea tuturor produselor dorite in cosul de cumparaturi, apasa butonul “Finalizare comanda”.
Produsele din cosul de cumparaturi si pretul final pot fi vizualizate in partea de sus a paginii (https://www.lavandia.ro/cos/). Abia dupa alegerea modalitatii de plata si dupa bifarea acordului pentru “Termeni si conditii”, comanda este trimisa la noi prin apasarea butonului ”Trimite comanda”.

Cum se foloseste un cupon de reducere?
In partea de sus a paginii “Cos cumparaturi” (https://www.lavandia.ro/cos/) gasesti rubrica “Ai un cod de reducere?” in care trebuie sa tastezi codul cuponului de reducere.
Reducerea se aplica automat dupa adaugarea codului corect si apasarea butonului “APLICA REDUCEREA”. Apoi finalizeaza comanda apasand butonul “Trimite comanda”.

Pot modifica comanda trimisa?
O comanda plasata nu suporta modificari precum adaugarea articolelelor noi sau schimbarea marimii sau a culorii produselor. Pentru adaugarea unor produse noi te rugam sa plasezi o noua comanda.

Daca comanda a fost plasata, poti  modifica datele personale in primele 2 ore de la plasare, printr-o solicitare scrisa la adresa de e-mail comenzi@poema.ro.

 Anularea comenzii
Exista posibilitatea anularii comenzii prin solicitare scrisa la adresa de e-mail comenzi@poema.ro, in primele 2 ore de la plasarea comenzii. In cazul anularii comenzii dupa ce aceasta a fost livrata, costurile de transport vor fi retinute din plata facuta initial.

 Plata comenzii
Sunt acceptate urmatoarele modalitati de plata:

1. Plata numerar la livrarea coletului (ramburs), prin achitarea sumei datorate catre reprezentatul firmei de curierat.

BUCURĂ-ȚI APROPIAȚII CU MIREASMA LAVANDEI !!!CUMPĂRĂ ACUM CADOUL PERFECT.