BUCURĂ-ȚI APROPIAȚII CU MIREASMA LAVANDEI !!!CUMPĂRĂ ACUM CADOUL PERFECT.

Aveti dreptul sa renuntati la cumpararea produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului (data chitantei primita de la firma de Curierat / data trimiterii coletului catre SC LAVANDIA STAT SRL). Pentru aceasta , trebuie sa ne informati cu privire la decizia sa de returnare, prin una din urmatoarele variante:

Cererea de rambursare a produselor se poate face prin una din urmatoarele modalități:
 1. Completarea formularului de retur din cadrul pagini politică de retur, https://www.lavandia.ro/rambursari-si-returnari, mai multe informații despre aceasta regăsindu-se în prezenta pagina.
 2. Trimiterea unui e-mail în prealabil în care utilizatorul trebuie să completeze următorul set de date privind la produsele pe care dorește să le returneze si anume, având ca subiect returnare produselor și numărul facturii aferente
  1. Numele și Prenumele acestuia
  2. Numărul (de telefon pentru a putea fi contactat pentru rezolvarea solicitării în cazul în care nu răspunde comunicării prin serviciul de poștă electronică în primele 48 de ore de la trimiterea sesizării)
  3. Produsul/Produsele pe care dorește să le returneze
  4. O copie a Facturii Fiscale aferente.
 3. Prin efectuarea unei cereri in format fizic datată și semnată împreună cu o copie a facturii fiscale aferente, si trimiterea acestora prin poștă la adresa Șoseaua Viilor nr. 68A, sector 5, București. (Cererea va trebui să conțină date de identificare pentru a stabilii contactul cu clientul în viitor.)
BUCURĂ-ȚI APROPIAȚII CU MIREASMA LAVANDEI !!!CUMPĂRĂ ACUM CADOUL PERFECT.