BUCURĂ-ȚI APROPIAȚII CU MIREASMA LAVANDEI !!!CUMPĂRĂ ACUM CADOUL PERFECT.
Politica de returnare a produselor

 

Aveți dreptul de a returna produsele comandate de la noi după cum urmează.

Conform Ordonantei OUG 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță:”Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.”

Garantăm pentru calitatea produselor noastre, iar în cazul în care nu sunteți mulțumit de rezultatele obținute după primele 15 zile de la data primirii produselor, aveți posibilitatea de a returna la noi PRODUSELE SIGILATE pentru a primii banii înapoi pe acestea în cazul în care nu mai doriți să le utilizați.

 

Produsele trebuie returnate în aceleaşi condiţii în care le-aţi primit: în recipientul original, sigilate şi cu eticheta nedeteriorată, în termen de 15 de zile de la data efectuării comenzii. În acest termen, puteți returna produsele fără invocarea niciunui motiv, dar cu suportarea cheltuielilor de livrare (transport).

 

SC LAVANDIA STAR SRL prin intermediul paginii de internet https://www.lavandia.ro,  va returna contravaloarea produselor prin restituire în contul indicat de client sau prin mandat poștal pentru comenzile achitate prin OP sau ramburs.

 

Cererea de rambursare a produselor se poate face prin una din urmatoarele modalități:
 1. Completarea formularului de retur din cadrul pagini politică de retur, https://www.lavandia.ro/rambursari-si-returnari, mai multe informații despre aceasta regăsindu-se în prezenta pagina.
 2. Trimiterea unui e-mail în prealabil în care utilizatorul trebuie să completeze următorul set de date privind la produsele pe care dorește să le returneze si anume, având ca subiect returnare produselor și numărul facturii aferente
  1. Numele și Prenumele acestuia
  2. Numărul (de telefon pentru a putea fi contactat pentru rezolvarea solicitării în cazul în care nu răspunde comunicării prin serviciul de poștă electronică în primele 48 de ore de la trimiterea sesizării)
  3. Produsul/Produsele pe care dorește să le returneze
  4. O copie a Facturii Fiscale aferente.
 3. Prin efectuarea unei cereri in format fizic datată și semnată împreună cu o copie a facturii fiscale aferente, si trimiterea acestora prin poștă la adresa Șoseaua Viilor nr. 68A, sector 5, București.(Cererea va trebui să conțină date de identificare pentru a stabilii contactul cu clientul în viitor.)
 4. Din suma rambursată vor fi scăzute taxele de transport.
 5. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.
 
Indiferent de situația aleasă, Dvs veți returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură. Cheltuielile de expediție vor fi suportate de Dvs. Produsele trebuie returnate în ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare și că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor dumneavoastră. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

 

SC LAVANDIA STAR SRL prin intermediul paginii de internet https://www.lavandia.ro  se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 15 de zile de la data denunțării de către Dvs a contractului, în cazul în care prevederile de mai sus au fost respectate.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să studiații legile consumatorilor:
BUCURĂ-ȚI APROPIAȚII CU MIREASMA LAVANDEI !!!CUMPĂRĂ ACUM CADOUL PERFECT.